2008年6月9日月曜日

「四川」でのお食事 Dinner at Shisen

湯引き鯛の刺身中国風とクラゲの酢の物

Boiled sea bream sashimi with Chinese style and vinegared jellyfish.




蟹肉のスープ

Crab soup.




エビの炒め物 ガーリック風味

Fried prawns with garlic




めいた鰈の唐揚げ 甘酢味

Fried flatfish with sweet venegar.




帆立貝柱 黒胡椒とチリソース

Scallop with black pepper and hot chili pepper sauce.




青梗菜と筍の炒め物。 鰹だし風味。

Fried Qing geng cai and bamboo shoot with bonito taste. ( Japanese taste, indeed. )




ジャコ入り卵炒飯

Fried rice with egg and dried fish.




デザートです。

This is our dessert.



ブルーベリーとタピオカ入りココナッツミルク

Blueberries and Tapioca pearls in Coconut milk.

0 件のコメント: